Bine ati venit!

TraduceriNeamt va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii, cu care speram sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra, dintre care enumeram:


 

De ce noi?

  1. Pentru ca prezentam seriozitate si oferim garantia calitatii pentru serviciile prestate
  2. Pentru ca noi ne respectam clientii si ne straduim sa fim cat mai buni si utili in acelasi timp pentru dvs.
  3. Pentru ca suntem constienti de importanta acestor servicii, astfel ca verificam atent (chiar si de 3 ori) orice document sau traducere, pentru ca dumneavoastra sa nu aveti probleme ulterioare.
  4. Pentru ca suntem specializati pe aceste servicii fiind la curent cu legislatia din diferitele tari ale UE
  5. Pentru ca va putem oferi toate aceste servicii indiferent daca va aflati in strainatate sau in Romania, fara a fi nevoie de deplasarea dumneavoastra, in cele mai avantajoase conditii.
  6. Pentru ca suntem singura firma din Neamt care ofera servicii de reprezentare la Consulatul Italiei in vederea obtinerii Declaratiei de Valoare
  7. Pentru ca va putem reprezenta la orice institutie de pe raza judetelor din Moldova (Neamt, Iasi, Bacau, Botosani, Suceava, Vaslui) si din Bucuresti.
  8. Pentru ca lucram cu cei mai profesionisti traducatori autorizati de Ministerul Justitiei
  9. Pentru ca oferim consultanta gratuita pentru toate serviciile oferite


Accesand linkul Formulare Utile veti avea posibilitatea sa descarcati o serie de declaratii si cereri tipizate (cerere eliberare pasaport, carte de identitate, declaratie pierdere/furt/distrugere pasaport, etc.)